Myytävät bensapumput ja liittimet

Aeroflow tuotteet

Aeroflow on australialainen tuotemerkki, jonka AN-letkuliittimien valikoima on yksi laajimmista. Tuotteet eivät ole niitä edullisimpia, mutta ammattilaiset luottavat niiden toimivuuteen ja laatuun.  Hanki kerralla kokonaisuus, joka on kestävä ja huoltoystävällinen.

Kysy tarjousta

Aeroflow pumput

Laadukkaat polttoainepumput tankin sisään tai ulkopuoliseen asennukseen. Myös etanolille ja metanolille. Tuotto esim. 340 l/h @ 40psi. Korvaajaksi esim. Bosch 044 pumpulle.

Kysy tarjousta

Huohotinsäiliöt

Yleismallinen huohotinsäiliö - erilaisia malleja. Saatavana esim. Kiillotettu, 115x165 mm,
avattavan kannen alla suodatinvaahto ja sisällä öljyn erottava "sykloni".
2 kpl ORB-12, pohjassa ORB-6.

Kysy tarjousta

Kerääjäsäiliöt

Aeroflow kerääjäsäiliösarja on tarkoitettu mm. Aeroflow/Bosch pumppujen kaksoisasennukseen - sopii esimerkiksi AF49-1014 ja Bosch 044 pumpuille. Säiliö on TIG robottihitsattu, ja anodisoitu mustaksi ulkoa ja sisältä, joten se kestää etanolia (E85) ja metanolia.

Kysy tarjousta

Letkut

Saatavana useita erilaisia vaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan esim. 200-sarjan PTFE (Teflon®) letkut teräspunoksella, 250-sarjan PTFE (Teflon®) letkut nylon-punoksella, 100-sarjan kumiletku teräspunoksella, 450-sarjan kumiletku Nylon-punoksella.

Kysy tarjousta

Liittimet

Liittimet on koneistettu 6061-T6 alumiinista, ja anodisoitu. Push-lock, ORB, NPT, metriset, hitsattavat jne. Saatavana esim. koossa AN6-16.  Värit musta tai hopea. Suorat liittimet, kulmat 45, 90, 120.

Kysy tarjousta